Välkommen till Inspiration By Absolut!

Hej och välkommen till min blogg www.inspirationbyabsolut.com!

Jag som skapat denna blogg heter Karl Andersson men går under smeknamnet absolut. Detta smeknamn fick jag under min konstutbildning på Valand i Göteborg. Anledningen torde vara att jag som person är väldigt absolut, allt eller inget liksom. Detta brukar även lysa igenom i mina skapelser på olika sätt.

Mina tankar kring bloggen

Detta kommer inte vara någon konstblogg, nä usch jag är så trött på sådana. Men visst, det är inte omöjligt att jag kommer visa upp några av mina verk här, men troligtvis inte.

Det jag istället vill göra med bloggen är att inspirera till konstskapande, men även andra intressanta saker i livet. Jag vill inspirera folk till att leva livet på ett mer ärligt sätt och göra det de brinner för. Livet är för kort för att fastna i hamsterhjulet och inte leva. Jag har alltid haft som mål med min konst att gå bortom egots ridåer och slöjor.

Framtiden

Det som jag är allra mest begeistrad över just nu är en bok som jag håller på att skriva. Jag hoppas kunna bli klar med den senast till årsskiftet. Det beror lite på hur det ser ut med jobb och familj (väntar på första barnet).

När boken är klar kommer jag först att publicera den som en e-bok här på bloggen. Helt gratis är tanken att den ska vara då. Väcker den intresse bland mina läsare kommer jag se vad olika förlag säger om den. Drömmen hade varit att få den publicerad i fysiskt format, men det får framtiden avgöra. Arbetstiteln på den är just nu: Hur du finner inspiration till konst, glädje och livet.

Övrigt

Tanken är som sagt att skapa en inspirerande blogg. Men jag tycker aldrig om att måla in mig i ett hörn, så jag förbehåller mig rätten att även skriva om andra saker. Mitt privatliv är tyvärr inte superintressant just nu, men kanske bloggar jag om det också. Min sambo Sara väntar vårt första barn och jag jobbar väldigt mycket. På den lilla fritid jag har umgås jag såklart med min sambo, vänner och släkt. Och den övriga lilla, lilla tiden försöker jag träna så mycket som möjligt på. Jag är en gammal löpare men går numera till gymmet ibland också.

Vill ni komma i kontakt med mig gå hit.

Med Hjärtliga Hälsningar, Karl

Jag vill inspirera

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *