Att få livet att gå ihop

Hej!

Som jag tidigare nämnt väntar min sambo och jag vårt första barn. Jag jobbar väldigt mycket och på fritiden försöker jag skriva så mycket som möjligt på min kommande bok. Självklart så vill jag även spendera tid med min sambo, vänner och familj. Då blir det inte så jättemycket tid över till annat! Något jag saknar är att kunna ha en kväll helt utan planer. Att bara få sätta sig ner i soffan och läsa en bok. En annan sak som jag saknar är att träna mycket. Jag får in 1-2 träningspass per vecka som det ser ut nu. Men jag hade gärna tränat 3-4 gånger minst! Det är helt enkelt svårt att hitta tiden. Ett stort problem med just träningen, det är gymmet jag pratar om nu, är att det ligger 25 minuters resväg bort. Och det ligger inte heller på vägen mellan hemmet och jobbet. Så det jag har börjat fundera på är att träna hemma några gånger i veckan och resten på gymmet.

Skivstångsset för att träna hemma?

Vi har en liten källare där jag skulle kunna ha lite träningsredskap. Det som jag antar är bäst är att köpa en skivstång, träningsbänk och vikter. Problemet är ju dock att det är ganska dyrt. Jag har därför funderat på att köpa ett skivstångsset istället. Det verkar mycket mer prisvärt faktiskt. Eventuellt kan jag ju också lägga ut en annons på blocket och se om jag hittar någon sjysst begagnad skivstång där.

Jag blir faktiskt ganska taggad på tanken att ha ett minigym med skivstång och grejer i källaren! I så fall fixar jag även en bra musikanläggning så jag kan köra på riktigt hårt utan att behöva oroa mig för vad folk tycker. Jag gillar också att skrika när jag kör tunga övningar, i min källare kan jag skrika hur mycket jag vill utan att framstå som ett mongo, haha!

skivstångsset i kallaren
Min källare snart kanske 😀

Nä nu är det dags att ta tag i arbetet igen, plikten kallar!

Uppdaterar när jag har tid igen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *