Livet rullar på!

Ni som följt min lilla blogg vet att jag har skrivit på en bok. Tyvärr har det kommit många förhinder och den är ännu inte klar. Tyvärr vet jag i dagsläget inte när den kmr bli klar. Men den som lever får se.

Jag tänkte bara göra en liten kort uppdatering om att livet ändå rullar på som vanligt. Vi har ju barn nu också så mkt tid går åt där.

Hemmagym

Som ni säkert också vet tränar jag en del och inredde ett litet hemmagym med bland annat ett skivstångsset från Gymgrossisten för 2 år sedan.

Jag tränar 5 ggr i veckan. 3 gånger styrka och 2 ggr cardio. Tidigare hade vi endast en begagnad motionscykel, men nyligen införskaffade jag en splitter ny crosstrainer. Det är en galet bra träningsmaskin för att bränna fett och förbättra flåset. Det bästa är att det är så intensivt och hela kroppen måste jobba hårt. Så man behöver inte spendera jättemkt tid på den! Källa: crosstrainerguiden.se

Jag kan starkt rekommendera folk att skaffa ett hemmagym, det blir så fruktansvärt mycket lättare (och roligare) att träna då!

I övrigt har jag inte mkt mer att berätta, kommentera gärna om ni undrar något! 🙂

Ha det bra så hörs vi nån gång i framtiden igen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *