Kort om mig, min syn på konst idag och min kommande bok

Jag är idag 34 år och har jobbat som formgivare på olika designhus och även som grafisk formgivare. Jag jobbar just nu på designtorget i Stockholm plus lite privata konsultuppdrag. Bland annat i skolor och kommunala organisationer.

Det brinnande intresse jag hade för “konst och design” när jag var yngre och under min studietid är nästintill borta. Efter några år på kommersiella uppdrag för att göra “vardaglig design för den breda massan” tappar man lite av den kreativa glöden som är så kännetecknande för ungdomar. Det behöver dock inte vara något negativt, jag har mognat i min syn på konst och trivs med detta. Vissa behåller detta “barnasinne” när det kommer till konst hela livet. Ofta är det dessa personer som också blir kända och framgångsrika.

Angående min bok

Jag har idag blivit klar med introduktionen och första kapitlet till min kommande bok. Jag har inte brunnit så här mycket för något på länge vilket är underbart! Det börjar nästintill växa fram lite författardrömmar inom mig, vilket är kul. Men jag håller mig till att göra klart denna bok, sen får jag se vart det bär.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *