Uppdatering angående min bok

Som jag tidigare skrivit brinner jag verkligen för min bok. Jag sitter all ledig tid jag har, vilket tyvärr inte är så mycket, och försöker formulera mig. “Tyvärr” är jag ganska pedantisk av mig så det går inte så snabbt. Jag vill att varje mening ska vara absolut perfekt. (Nu förstår ni var mitt smeknamn kommer ifrån).

Jag är i varje fall klar med andra kapitlet nu, det första var jag klar med här, så det har tagit nästan precis en månad! Jag har planerat att skriva 7-8 kapitel så med denna takt kommer det dröja ett tag innan boken är klar… Så att den skulle vara klar innan årets slut får jag ta tillbaka helt och hållet!

Preliminärt omslag

Eftersom jag tycker det är kul med formgivning har jag redan börjat fila på ett omslag. Jag har skapat ett preliminärt omslag som ni kan se här nedanför. Tveka inte att höra av er med tips och kritik, ni kan även kommentera på inlägget.

omslag preliminärt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *